Software-update: WordPress 5.5.1 – Onderhoudsupdate

Software-update: WordPress 5.5.1 – Onderhoudsupdate

Software-update: WordPress 5.5.1 – Onderhoudsupdate

WordPress 5.4 ¨Adderley¨Versie 5.5.1 van WordPress is uitgekomen. Deze versie is een short cycle release. De volgende grote update is versie 5.6.

Deze onderhoudsrelease bevat 34 bugfixes, 5 verbeteringen en 5 bugfixes voor de blokeditor. Deze bugs en verbetering zijn alleen van invloed op WordPress versie 5.5.

Heeft uw WordPress nog niet bijgewerkt naar versie 5.5? Wij raden u aan om uw WordPress versie z.s.m. bij te werken naar de nieuwste versie 5.5. U leest hier de grote veranderingen van versie 5.5.

Weet meer over 5.5.1

Om meer weten te komen over versie 5.5.1 kunt u de volgende links bezoeken:

  1. Lijst op WP Core Trac
  2. WP 5.5.1 RC1
  3. WP 5.5.1 RC2
  4. WP 5.5.1 Documentatiepagina

 

WordPress nieuws: augustus 2020

De maand augustus was voor WordPress fanaten een hele speciale maand, als een van de meest verwachte releases, werd WordPress 5.5 gelanceerd. De maand zag ook verschillende updates van verschillende teams die bijdragen, waaronder de zachte lancering van het Learn WordPress-project en updates voor Gutenberg.

Lees verder om meer te weten te komen over de laatste updates van de WordPress Community.

 

Extra ondersteuning nodig? Wij kunnen u helpen.

Bij het afnemen van ons Website Onderhoud gaan wij uw website updaten en onderhouden. Alle gebruikte scripts en het CMS/CRM systeem en plug-ins/modules zullen dan de nieuwste versie geïnstalleerd krijgen zodat u minder gevoelig bent eventueel binnendringen van buitenaf en uw website niet misbruikt kan worden.
Bij kritieke beveiligingslekken zullen wij deze meteen naar de nieuwste versie bijwerken.

Voor vragen of wilt u meer informatie over deze dienst of om gebruik te maken van deze dienst, neemt u gerust contact met ons op via info@solutions4hosting.nl

Kijkt voor u meer informatie over deze dienst op onze website: https://www.solutions4hosting.nl/website-diensten/website-onderhoud/