Software-update: WordPress 5.7.1

Software-update: WordPress 5.7.1

Software-update: WordPress 5.7.1

WordPress 5.7.1 is nu beschikbaar!

Versie 5.7.1 van WordPress is uitgekomen. Deze beveiligings- en onderhoudsrelease bevat 26 bugfixes naast twee beveiligingsfixes. Omdat dit een beveiligingsrelease is, is het raadzaam uw sites onmiddellijk bij te werken. Alle versies sinds WordPress 4.7 zijn ook bijgewerkt.

WordPress 5.7.1 is een beveiligings- en onderhoudsrelease met een korte cyclus. De volgende grote release is versie 5.8.

Pro-tip: Voordat u upgrade naar versie 5.7.1, adviseren wij u eerst om een handmatig back-up te maken van uw database én website.

If you have sites that support automatic background updates, they’ve already started the update process.

Release notes 5.7.1

Twee beveiligingsproblemen hebben betrekking op WordPress-versies tussen 4.7 en 5.7. Als je nog niet bent geüpdatet naar 5.7, zijn alle WordPress-versies sinds 4.7 ook geüpdatet om de volgende beveiligingsproblemen op te lossen:

  • Bedankt SonarSource voor het melden van een XXE-kwetsbaarheid in de mediabibliotheek die van invloed is op PHP 8.
  • Bedankt Mikael Korpela voor het melden van een kwetsbaarheid voor gegevensblootstelling binnen de REST API.

Weet en lees meer 5.7.1

For more information, browse the full list of changes on Trac, or check out the version 5.7.1 HelpHub documentation page.

Extra ondersteuning nodig? Wij kunnen u helpen.

Bij het afnemen van ons Website Onderhoud gaan wij uw website updaten en onderhouden. Alle gebruikte scripts en het CMS/CRM systeem en plug-ins/modules zullen dan de nieuwste versie geïnstalleerd krijgen zodat u minder gevoelig bent eventueel binnendringen van buitenaf en uw website niet misbruikt kan worden.
Bij kritieke beveiligingslekken zullen wij deze meteen naar de nieuwste versie bijwerken.

Voor vragen of wilt u meer informatie over deze dienst of om gebruik te maken van deze dienst, neemt u gerust contact met ons op via info@solutions4hosting.nl

Kijkt voor u meer informatie over deze dienst op onze website: www.solutions4hosting.nl/onderhoud