Software-update: WordPress 5.2.1 – Maintenance Release

Software-update: WordPress 5.2.1 – Maintenance Release

Software-update: WordPress 5.2.1 – Maintenance Release

WordPressVersie 5.2.1 van WordPress is uitgebracht. Deze onderhoudsrelease lost 33 bugs op, waaronder verbeteringen aan de blokeditor, toegankelijkheid, internationalisering en de functie ‘Site Health’ geïntroduceerd in versie 5.2.

Met dit contentmanagementsysteem, dat onder een GPL-licentie beschikbaar wordt gesteld, is het mogelijk om een website of blog op te zetten en bij te houden.
In versie 5.0 is, naast een nieuw thema, ook een compleet vernieuwde editor geïntroduceerd. De oude editor is echter ook nog steeds aanwezig en draagt nu de naam classic editor.

Lees voor de volledige changenotes op Trac van WordPress: https://core.trac.wordpress.org/query?status=closed&resolution=fixed&milestone=5.2.1&order=priority

WordPress 5.2 Dashboard

Advies: Wij raden u aan om handmatig back-ups te maken van de database(s) voordat u deze upgrade uitvoert.

Let op, wanneer u automatische updates van WordPress hebt aanstaan, wordt dit vanzelf bijgewerkt naar de nieuwste versie.

Heeft u hulp nodig of loopt u ergens tegen aan? Wij kunnen u helpen: Website Beheer is úw oplossing! Kijkt u hier voor meer informatie of neem contact met ons op info@solutions4hosting.nl!