Software-update: WordPress 5.6.1 – Onderhoudsupdate

Software-update: WordPress 5.6.1 – Onderhoudsupdate

Software-update: WordPress 5.6.1 – Onderhoudsupdate

WordPress 5.6.1 is nu beschikbaar!

Deze onderhoudsrelease bevat 20 bugfixes en 7 opgeloste problemen voor de blokeditor (Gutenberg). Deze bugs zijn van invloed op WordPress-versie 5.6, dus u wilt upgraden.

U kunt WordPress 5.6.1 rechtstreeks downloaden, of u kunt het Dashboard → Updates-scherm bezoeken en op Nu bijwerken klikken. Als uw sites automatische achtergrondupdates ondersteunen, zijn ze al begonnen met het updateproces.

WordPress 5.6.1 is een onderhoudsrelease met een korte cyclus. De volgende grote release is versie 5.7.

Om een volledige lijst met wijzigingen te zien, kunt u door de lijst op Trac bladeren, de 5.6.1 RC1-post lezen of de documentatiepagina 5.6.1 bezoeken.

Extra ondersteuning nodig? Wij kunnen u helpen.

Bij het afnemen van ons Website Onderhoud gaan wij uw website updaten en onderhouden. Alle gebruikte scripts en het CMS/CRM systeem en plug-ins/modules zullen dan de nieuwste versie geïnstalleerd krijgen zodat u minder gevoelig bent eventueel binnendringen van buitenaf en uw website niet misbruikt kan worden.
Bij kritieke beveiligingslekken zullen wij deze meteen naar de nieuwste versie bijwerken.

Voor vragen of wilt u meer informatie over deze dienst of om gebruik te maken van deze dienst, neemt u gerust contact met ons op via info@solutions4hosting.nl

Kijkt voor u meer informatie over deze dienst op onze website: www.solutions4hosting.nl/onderhoud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *