Dev/Software-beta: WordPress 5.6 Bèta 4

Dev/Software-beta: WordPress 5.6 Bèta 4

Dev/Software-beta: WordPress 5.6 Bèta 4

WordPress 5.6 bèta 4 is nu beschikbaar om te testen voor testers en ontwikkelaars!

Deze software is nog in ontwikkeling; we raden u aan deze versie op een testsite uit te voeren (zoals op een subdomein). U kunt de bètaversie van WordPress 5.6 op twee manieren testen:

Verwachte release WordPress 5.6

WordPress 5.6 staat gepland voor release op 8 december 2020, en WordPress Community/ontwikkelaars hebben uw hulp nodig om daar te komen!

WordPress bedankt aan alle bijdragers die aan beta 3 hebben getest en feedback hebben gegeven. Testen op bugs is een belangrijk onderdeel van het polijsten van elke release en een geweldige manier om bij te dragen aan WordPress.

Enkele hoogtepunten in bèta 4

Since beta 342 bugs have been fixed. Here is a summary of a few changes included in beta 4:

To see all of the features for each Gutenberg release in detail, check out the release posts: 8.68.78.88.99.09.19.2, and 9.3.

Opmerkingen voor ontwikkelaars – belangrijk

WordPress 5.6 heeft ook veel verfijningen in de ontwikkelaarservaring. Om op de hoogte te blijven, abonneert u zich op de Make WordPress Core-blog en besteedt u speciale aandacht aan de opmerkingen van de ontwikkelaars voor updates over deze en andere wijzigingen die van invloed kunnen zijn op uw producten.

Hoe kunt u WordPress Community helpen

Bent u een software tester of ontwikkelaar, help dan WordPress Community een handje!

Als u denkt dat u een bug hebt gevonden, kunt u uw berichten plaatsen in het Alfa- en bètagebied op de ondersteuningsforums. WordPress Community zouden graag van u horen!