Software-update: Drupal 9.0.7 – Bugfix Release

Software-update: Drupal 9.0.7 – Bugfix Release

Software-update: Drupal 9.0.7 – Bugfix Release

Drupal 9Versie 9.0.7 van Drupal is uitgebracht. Dit is een zogenaamde bugfix-release, waarin iets meer dan veertig voornamelijk kleine problemen zijn verholpen.

Drupal is een in PHP geschreven, gebruiksvriendelijk en krachtig contentmanagementplatform, waarmee bijvoorbeeld websites kunnen worden gemaakt. Het is eenvoudig genoeg voor een beginnende gebruiker, maar krachtig genoeg om ook een wat complexere website te bouwen. Het programma bevat een contentmanagementplatform en een developmentframework.

Release notes

Important update information

Extra ondersteuning nodig? Wij kunnen u helpen.

Bij het afnemen van ons Website Onderhoud gaan wij uw website updaten en onderhouden. Alle gebruikte scripts en het CMS/CRM systeem en plug-ins/modules zullen dan de nieuwste versie geïnstalleerd krijgen zodat u minder gevoelig bent eventueel binnendringen van buitenaf en uw website niet misbruikt kan worden.
Bij kritieke beveiligingslekken zullen wij deze meteen naar de nieuwste versie bijwerken.

Voor vragen of wilt u meer informatie over deze dienst of om gebruik te maken van deze dienst, neemt u gerust contact met ons op via info@solutions4hosting.nl

Kijkt voor u meer informatie over deze dienst op onze website: https://www.solutions4hosting.nl/website-diensten/website-onderhoud/